Info

Over ATC

Hier vind je alle informatie over ATC Afferden

ATC Afferden '1968

ATC Afferden is een tafeltennisvereniging die in 1968 is opgericht. De club is aangesloten bij de Nederlandse Tafeltennisbond (NTTB). Onze activiteiten zijn gericht op tafeltennisbeoefening in zowel competitieverband als in de recreatieve sfeer. ATC Afferden houdt jaarlijks 2 toernooien. Het clubkampioenschap voor leden van ATC en aan het einde van het jaar houden we het altijd gezellige oliebollentoernooi voor leden. We houden daarnaast ook uitwisselingen met andere verenigingen.
...

Sinds 1968

Informatie Club

 

CLUBKAMPIOENEN ATC AFFERDEN:

 

2024
2023
2022
2021
2020
2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010
2009
2008
2007
2006
2005
2004
2003
2002
2001
2000
1999
1998
1997
1996
1995
1994
1993
1992
1991
1990
1989
1988
1987
1986
1985
1984
1983
1982
1981
1980
1979
1978
1977
1976
1975
1974
1973
1972


Roland van der Zandt 
Jan Janssen
Pascal Willems
Geen kampioen (Corona)
Roland vd Zandt
Jan Janssen
Guido Lentz
Jan Jansen
Remco Gout
Serge Janssen
Serge Janssen
Serge Janssen
Serge Janssen
Serge Janssen
Serge Janssen
Serge Janssen
Stefan Groenen
Serge Janssen
Serge Janssen
Terry Ashe
Serge Janssen
Serge Janssen
Serge Janssen
Stefan Groenen
John Baars
Serge Janssen
Serge Janssen
John Baars
Marcel Budde
Marcel Budde
John Baars
Wim van de Logt
Jo Berben
John Baars
Jo Berben
John Baars
John Baars
John Baars
John Baars
Freddy Kesseleer
Henk Kesseleer
Jan Janssen
Jo Berben
Roland van der Zandt
J. vd Zandt
Jo Berben
Jo Berben
Freddy Kesseleer
Jo Berben
Jo Berben
Jo Berben
Freddy Kesseleer

Links

Bonden

NTTB
MWTB
Wiltschut

Verenigingen Maas en Waal

DTTC
Tikhard
Topspin
Trumelo

IN MEMORIAM

Ludwig Croonen
Geert Janssen
Teun de Heus
Toon Belgers
Menno Janssen
Remco Gout
Theo van den Berk (erelid)

 

Nieuws:

Roland van der Zandt Clubkampioen 2023

AFFERDEN – Donderdag, 4 januari 2024 werden in Kulturhus ‘De Meent’ de jaarlijkse clubkampioenschappen gehouden. De 11 deelnemers waren verdeeld in 2 poules, in een 5-kamp en een 6-kamp werd uitgevochten wie er doorgaan naar de volgende ronde. De nummers 1 en 2 van elke poule plaatsten zich voor de finaleronde. In poule A was het Pascal Willems en Ryan van der Zandt en in poule B waren het Ronald van der Zandt en Arie Schook. Om een plaats in de finale te bemachtigen moest Ryan van der Zandt het opnemen tegen zijn oom Roland, een partij die door Roland met 3-1 werd gewonnen. In de andere halve finale was het Arie Schook die de spannende partij winnend afsloot tegen Pascal Willems met 3-2. Na een lange avond konden dan eindelijk de finales beginnen. Om de derde plaats werd hevig gestreden tussen Pascal en een goed spelende Ryan, wat leidde tot een overwinning voor Ryan, 3-2. De finale werd een spannende aangelegenheid tussen Arie en Roland, Arie was zo wie zo goed op dreef deze avond. Maar uiteindelijk was het Roland die zijn aanvallende spel beloond zag worden en de sterkste was met een overwinning in vier games: 3-1. Zo mocht Roland van de Zandt de Jo Berben Wisselbeker in ontvangst nemen en wordt zijn naam weer toegevoegd in het rijtje der kampioenen.

Onze tafeltennisvereniging biedt volop gelegenheid om de tafeltennissport te beoefenen. Dit kan in competitieverband of gewoon recreatief op de donderdagavond, zolang het plezier maar de overhand heeft. Je kunt gratis en vrijblijvend meedoen en dan alsnog beslissen of je wel of niet lid wilt worden.

Dus kom in beweging!

Jan Janssen
Clubkampioen 2022

AFFERDEN – In Kultuthus De Meent hield ATC’68 de jaarlijkse clubkampioenschappen. Na een spannende finale werd Jan Janssen uitgeroepen tot clubkampioen.

De 11 deelnemers waren verdeeld in 2 poules, in een 5-kamp en een 6-kamp werd uitgevochten wie er doorgaan. Na vele zeer spannende wedstrijden en wat rekenwerk konden dan eindelijk de finales beginnen. Om de derde plaats werd hevig gevochten tussen Ronald van der Zandt en Guido Lentz, wat leidde tot een overwinning voor Ronald. De finale ligt nog helemaal open, zowel Pascal Willems als Jan Janssen maken nog kans op de eerste plaats. Van beide kanten werd de druk er flink opgezet,durven aanvallen, slagenwisselingen overnemen, Kant en Net ballen, alles was nodig om te kunnen winnen. Toch kwam Pascal al snel op een 2-0 achterstand door een goed spelende Jan. Maar Pascal knokte zich terug in de wedstrijd en draaide het uit in een vijf setter. Zo bleef de finale spannend tot aan het laatste punt. Uiteindelijk was het Jan die de laatste set naar zich toe trok en de set met 11-7 wist te winnen. Zo wordt de naam Jan Janssen weer toegevoegd in het rijtje der kampioenen.

Nieuwe leden zijn van harte welkom op de donderdagavond

Onze tafeltennisvereniging biedt volop gelegenheid om de tafeltennissport te beoefenen. Dit kan in competitieverband of gewoon recreatief , zolang het plezier maar de overhand heeft.

Dus kom in beweging!

Truus Hopmans

Lid van verdienste van ATC '68

Gezien haar verdiensten voor het tafeltennis in het algemeen en voor
tafeltennisvereniging ATC ’68 Afferden in het bijzonder benoemen wij Truus Hopmans als lid van verdienste van ATC ’68.
Sinds 1987 is zij lid van ATC ’68, waar ze door haar positieve en sociale inslag al snel een graag gezien lid werd. Op zowel bestuurlijk vlak als voor de jeugd was zij actief voor de club.

Zij is zowel voorzitter als secretaris van onze vereniging geweest en tevens teamleider van haar team. Met name haar inzet en toewijding voor de jongeren zijn van grote waarde. Truus heeft de jeugd opnieuw opgezet, jarenlang getraind en gecoacht. Door omstandigheden kan ze zelf de tafeltennissport niet meer beoefenen. Desondanks blijft ze nauw betrokken bij het wel en wee van de club door even te komen kijken, een mail ter aanmoediging te sturen of felicitatie na een kampioenschap en is tot op de dag van vandaag wedstrijdsecretaris, een taak die ze zeer nauwgezet vervult.

Tafeltennis ATC '68

Pascal Willems CLUBKAMPIOEN 2021

 Clubkampioenschap 

AFFERDEN – Eindelijk, we hebben er lang op moeten wachten maar op Donderdag, 3 februari 2022 konden in Kulturhus ‘De Meent’ weer de jaarlijkse clubkampioenschappen worden gehouden. De tien deelnemers waren verdeeld over twee poules van vijf spelers. Hiervan plaatsten de nummers 1 en 2 zich voor de finalekamp. In poule A was het Pascal Willems die zich al van zijn beste kant liet zien door in deze poulefase geen enkele wedstrijd verliezend af te sluiten gevolgd door Jo Berben die met al zijn ervaring zich ook wist te plaatsen voor de finaleronde. In poule B waren Jan Janssen en Guido Lentz de ‘gelukkigen’ die door mochten naar de finalevierkamp. De poule der kampioenen bestaande uit de vier genoemde ‘gladiatoren’.zorgde voor enerverende partijen van een dusdanig niveau die het predicaat ‘hoogstaand’ zeker verdienen. In vijf boeiende sets wint Pascal van Guido met 3-2 en Jo wasmet 3-2 Jan de baas. De strijd om de derde plaats lukt Guido het (net) om in vijf sets de partij in winst om te zetten. De finale ligt nog helemaal open, zowel Pascal als Jo maken nog kans op de eerste plaats. Toch kwam Jo al snel op een 2-0 achterstand door een goed spelende Pascal. Maar met al zijn ervaring knokte Jo zich terug in de wedstrijd en draaide het weer uit in een vijf setter en lukt het Pascal om de partij winnend af te sluiten Voor het eerst kan Pascal de beker hooghouden en wordt zijn naam toegevoegd in het rijtje der kampioenen. 

Top